Referenties

Zelf een referentie achterlaten? Neem dan gerust contact met ons op.

10 Items (1 t/m 10 van totaal 12) op pagina 1 van 2 (met 10 items per pagina).

Remeha cv ketel onderhoud

Onderhoud keurig en vakkundig uitgevoerd, flexibel qua inplannen van de afspraak. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden!

Wim Entrop

Onderhoud aan onze nefit proline HRC 24 / CW 4

Top Monteur hij kwam op de afgesproken tijdstip, is lekker vlot en prijs kwaliteit is perfect. heb nog een klus wat hij binnenkort gaat doen.

Erhan Ozcan

Onderhoud CV

Onderhoud is goed uitgevoerd

Ben de Sonneville

Periodiek onderhoud Nefit combiketel

Jan heeft mijn Nefit Ecomine een onderhoudsbeurt gegeven. Hij was netjes op tijd volgens afspraak die op korte termijn kon worden gemaakt, had de benodigde onderdelen bij zich en heeft uitgelegd wat hij aan het doen was. Ik wilde graag meekijken en dat was geen probleem. Al met al tevreden over het bezoek; mijn ketel kan er weer tegen.

Ruud Swart

Ploffen geluid in CV ketel

Heb een weekje gewacht om te kijken of de cv ketel het nog goed deed. 

Hij doet het weer helemaal goed. 

Aardige man, duidelijke communicatie en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Ik raad hem zeker weten aan.

Daniel Kemna

Service beurt A Voor Remeha Calenta 28c

Goede prijs en op tijd volgens afspraak aanwezig. Ook rookgassen nagemeten om verbranding te controleren. Niet alle componenten uit de service beurt a vervangen omdat deze nog goed bleken. De belangrijkste was de pakking van de brander en die is wel vervangen.

Sjoerd Peerlkamp

Irene jacobs

Top! Eigenlijk had hij geen tijd meer deze week, ik belde op donderdagochtend, maar hij hoorde dat ik al een ochtend koud had gedoucht waardoor hij alles op alles zette om toch bij me langs te komen. Donderdagmiddag had ik weer warm water.  
Ik heb meteen een onderhoudscontract bij hem afgesloten. Kundige man, wist waar hij het over had. Ik ben erg blij en tevreden!

CV onderhoudt

Ketel onderhoud Daalderop CV Amsterdam

Ontzettend vriendelijke, professioneel en legt uit wat er precies gedaan wordt!

Jeanette Smiemans

Onderhoud CV ketel

Goede service, komt betrouwbaar en vakkundig over verder nuttige info van de monteur gekregen mbt onderhoud

Mevlut Sirin

Service contract inclusief arbeid en voorrijkosten (ook bij storing)

Goede service voor een zeer goede prijs. Het onderhoud aan onze ketel heeft hij netjes uitgevoerd. Ook het vervangen van de inlaatcombinatie, zoals vooraf afgesproken werd netjes gedaan. Het had alleen wel fijn geweest als hij even gemeld had dat het nieuwe overstortventiel nog niet op de afvoer aangesloten was. Expansievat bleek ook lek, ook dit heeft hij keurig vervangen. 
De prijzen voor het onderhoud en de service zijn zeer netjes. Ook de onderdelen zijn zeker niet duur. €45 voor expansievat en €30 voor inlaatcombinatie. Als je het zelf koopt ben je een tientje goedkoper kwijt, maar dan moet je het wel nog zelf plaatsen. 
Al met al super tevreden!

Laurens van Bree